Cube World szaggatás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bizonyára már sokan hallottatok erről a játékról. Egyetlen egy problémám van vele hogy szaggat...
Gépem adatai:
CPU: Intel Core 2 E5200 2.5 GHz
Ram: 2 Gb
GPU: nVIDIA 9400 Gt 1 Gb
Tudom hogy a gépem nem erős de azért ez túlzás hogy egy ilyen játéknak is szaggatnia keljen. Mindegy milyen felbontás vagy akármi ugyan az van 15-20 FPS. Vagy ez még az alfa stádiumnak tudható be, és később változni fog?
Ha valaki tud megoldást léci irja már le.
Köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2013. júl. 6. 20:14
1/7 anonim válasza:
Megoldás: Ha tudod, hogy gyenge a géped, irány nyárimunka, és nyár végére egy jobb VGA-val semmi szaggatás nem lesz :)
2/7 XTiger válasza:
Azért egy 70 megás játék elvisz másfél giga ramot, ez vicc :DD
3/7 sadboj válasza:
Ne hallgass az elötem levőre ! Ez egy nagyon ram igényes játék az én gépem kb 2x ekkora mégis be szaggatok sok szór!
Ezzel a gépel ezt a játékot felejtsd el azon a gépen !! Nem a grafika miatt ha nem mert hatalmas a bejárható terült nagy a világ!
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 7. 20:45
5/7 A kérdező kommentje:
És ha bőviteném a ramot megoldódna a probléma?
2013. júl. 7. 20:57
6/7 anonim válasza:
Lehet. Szerezz be egy ugyanolyan ramot, mint ami most van a gépedbe, nem kell a legdrágábbat :) Ártani nem árt! Ha nem oldja meg, akkor jön a videókártya
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2013. júl. 7. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!