Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet ennek az oka?

Kutyabaráth kérdése:

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

A gépem sok nagy játékot elvitt könnyen, tehermentesen. Például: Battlefield Bad Company 2, Left 4 Dead 2.

De egyik napról a másikra annyira szaggat minden játék, még az a bizonyos 2003-as Medal of Honor Allied Assault is , hogy az már szinte játszhatatlan! Nem tudom mi lehet ennek az oka . Gondolom a videókártya. GeForce videókártya van benne. Ezzel a játékok ugy mentek mint a vízfolyás.

Nagyon szép 3d-s képeket hozott elő. De most olyan pixeles a játék, hogy az kegyetlen. Szaggat akármit csinálok. Próbáltam a játékokat a legszarabb grafikán is játszani (már bocs a kifejezésért) de akkor is ugyan olyan aktívan szaggat a játék. Ezért kérem segítségeteket, hogy milyen program, vagy segédeszköz lenne most nekem hasznomra, hogy normálisan tudjak játszani mint régen. Talán van külön program ehhez az NVidiás kártyához? Vagy mi lehet az ok és mit lehet ezzel kezdeni?

2013. jún. 19. 11:37
 1/4 kockafeJX válasza:

azok nem nagy játékok...

vegyél egy új videó kártyát vagy egy új procit

vagy csak a vincsesztereden tul sok a teher és attol

ami nekem szaggatott az a crysis 3 vettem 2 1gigás videó kártyát és full very hihg-ten nem szaggt szal vegyél egy új videó kártyát minumum 516mb-est!

2013. jún. 19. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
kockafeJX. Te se értesz a videókártyákhoz ha memória alapján választasz.. xD
2013. jún. 20. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
tudd meg nekem a battlefield modern szarság is ment nekem de a l4d2 fojton CRASHELT/ledobott a játékról
2013. dec. 31. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet benyelt a géped egy BigCoinMiner virust az lefagyassza még a jukad is
2013. dec. 31. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!