Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem elég 3giga Ram...

Miért nem elég 3giga Ram ennek a kib*szott gépnek?

Figyelt kérdés
van 3 Giga ramom ddr 3, meg most vettem egy 1 gigás Geforce videokártyát, 2,5 ghz duál proci. Lapozófájl bevan állítva 256 mb - 1024 re. Inditok egy játékot kiírja közbe egy ablakba hogy megtelt a memoria meg h nincs elég hely. a böngésző chrome összeomlik csak úgy magátol. én nemtudom.. milyen folyamatok mennek végbe vagy mit csinál a gép ?? minden karban van tartva minden megfelelő mi a problémája ??
2013. jún. 16. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
esetleg megtelt a merevlemez. egy rendszer újratelepítés valószínűleg megoldaná a problémát.
2013. jún. 16. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Kevés a lapozófájl a játékhoz. Adjál neki még. Vagy hagyd, hogy a winfos kezelje. (Legalább próbaképpen.)
2013. jún. 16. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:
van elég hely, 5 gigánál lejebb nem megyek sose. am meg régen semmi ilyen gond nem volt. legalább is mielött még nem volt új videókártya, bár szrintem nem függ össze. de akkor állítok még a lapozófájlon... csak idegesítő h komolyan úgy működik mint az android.. :D kész vicc.. azt is félkészen dobták piacra persze csili vilinek adják elő hogy vegyék, de az ember nemtud rajta párhuzamosan több dolgot csinálni mert ha 3nál több alkalmazás van összeomlik az egész
2013. jún. 16. 14:25
 4/8 Komplikato ***** válasza:

A lapozó file azért fontos, mert sok a 32 bites alkalmazások csak 2GB fizikai ramot címeznek, virtuálisban viszont ennél sokkal nagyobbat tudnak.

Ráadásul ha használod a videokártyát 3D-ben, az is vesz el rendszer ramból, hiszen ez a PCI-E kártyák sajátossága.

Viszont ezek ellenére én a maguktól elinduló programokat nézném át jól ... rengeteg szemét van a gépen, sokról nem is tudunk.

2013. jún. 16. 14:46
 5/8 Komplikato ***** válasza:

Próbálj meg fix 2, 3 vagy 4GB lapozófájlt csinálni, tehát nem változó méretűt.

Egyébként ha a rendszer partíción kevés az üres hely vagy nagyon töredezett, az is okozhat ilyesmit vagy akár Windows újraindulgatást is.

2013. jún. 16. 14:47
 6/8 A kérdező kommentje:

hmm jolvan köszönöm a válaszokat! beállítottam automatikus kezelést lapozófájlba egyelőre úgy nézki most jól működik. csak már pár napja is feltettem ugyanezt a kérdést valaki azt írta hogy állítsak be lapozófájlnak 256 minimum és 1024 et. beállítottam.. dehát nem lett jobb. de most egyelőre minden ok!

de az is lehet hogy a vinyó régi.. már páréve ez van 320 gigás samsung egész jol birja.. mostanság az is elkezdett vacakolni.. tehát elég instabil a rendszer h bármikor bekattanhat és onnantol kezdve kuka.. volt hogy indításnál egyre gyakrabban nem tölti be, meg kiírja hogy disk error h nincs lemez a meghajtóba.. újraindítással megjavul. de muszáj lesz majd vennem egy újjat

2013. jún. 16. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
32 vagy 64 bit es windowsod van? Mert ide már a 64 bit es kell
2013. jún. 16. 19:08
 8/8 A kérdező kommentje:
32
2013. jún. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!