Miért nem elég 3giga Ram ennek a kib*szott gépnek?
A lapozó file azért fontos, mert sok a 32 bites alkalmazások csak 2GB fizikai ramot címeznek, virtuálisban viszont ennél sokkal nagyobbat tudnak.
Ráadásul ha használod a videokártyát 3D-ben, az is vesz el rendszer ramból, hiszen ez a PCI-E kártyák sajátossága.
Viszont ezek ellenére én a maguktól elinduló programokat nézném át jól ... rengeteg szemét van a gépen, sokról nem is tudunk.
Próbálj meg fix 2, 3 vagy 4GB lapozófájlt csinálni, tehát nem változó méretűt.
Egyébként ha a rendszer partíción kevés az üres hely vagy nagyon töredezett, az is okozhat ilyesmit vagy akár Windows újraindulgatást is.
hmm jolvan köszönöm a válaszokat! beállítottam automatikus kezelést lapozófájlba egyelőre úgy nézki most jól működik. csak már pár napja is feltettem ugyanezt a kérdést valaki azt írta hogy állítsak be lapozófájlnak 256 minimum és 1024 et. beállítottam.. dehát nem lett jobb. de most egyelőre minden ok!
de az is lehet hogy a vinyó régi.. már páréve ez van 320 gigás samsung egész jol birja.. mostanság az is elkezdett vacakolni.. tehát elég instabil a rendszer h bármikor bekattanhat és onnantol kezdve kuka.. volt hogy indításnál egyre gyakrabban nem tölti be, meg kiírja hogy disk error h nincs lemez a meghajtóba.. újraindítással megjavul. de muszáj lesz majd vennem egy újjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!