Valaki elmagyarázná nekem ezt?
Figyelt kérdés
Ha megvettem és összeraktam az új konfigot akkor utána hogyan tovább? Hogy zajlik az üzembe helyezés? El tudná nekem ezt magyarázni valaki? A válaszokat előre is köszönöm.2013. júl. 6. 18:36
1/5 anonim válasza:
Esetleg kapcsold be :D ha nincs OP system akkor telepítsd...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem... :D persze hogy van... tehát mielőtt beleraknám a házba, formázzam le a merevlemezt? Aztán utána hogyan tovább? Beleraktam, és mehet bele az alaplap telepítője utána a windows cd? Erre lennék kíváncsi.
2013. júl. 6. 18:44
3/5 anonim válasza:
"mehet bele az alaplap telepítője utána a windows cd?"
Ezt talán fordítva. :)
4/5 anonim válasza:
"mehet bele az alaplap telepítője utána a windows cd?"
És hogy szeretnéd telepíteni az alaplapi drivert? Operációs rendszer nélkül amúgy?
Elkapkodtad kicsit ezt a gép építést ha a szoftverek sorrendjével sem vagy tisztában, pláne egy ilyen alapvető dolognál, hogy ELŐSZÖR OPERÁCIÓS rendszert telepítünk.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom... ezért kértem segítséget...
2013. júl. 6. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!