Ez a gép így jó lenne?
Még mi előtt valaki leordítja a fejemet, hogy minek 8GB ram azért, mert nem csak játékra kell a gép. De nem nagyon vágom a RAM témát ha ez nem jó vagy tudtok jobbat nyugodtan ajánlhattok.
Processzor: [link]
Alaplap: [link]
Memória: [link]
Merevlemez: [link]
Optikai meghajtó: [link]
Videokártya: [link]
Ház: [link]
Tápegység: [link]
Összesen:126,217 Ft + áfa
160,295 Ft
Ha valami esetleg nem jó vagy jobb is van ennyiért nyugodtan írhattok. Előre is köszi.
Azért a 450W-os táp akár mennyire is jó szerintem már kevés ehhez a géphez amit összeírtál (utolsó), a CTG is jó választás meg FSP is szerintem mindegy igazából. Alaplapnak én ezt mondanám: Asrock FM2A85X EXTREME4 [link]
HDD-nek meg keress olyat ami SATA 3 már, ajánlom a Western Digital vinyókat. Amit írtál kérdező videokártya pedig tökéletesen jó, 750k mellé szerintem fölösleges 7870.
Nem felesleges a HD7870,ha a játszani akar.
Másrészt nem értem miért lenne jobb a CTG500,mikor sokkal gyengébb mint a GX450,ráadásul 2 ágas.
Másrészt a CTG 550W is csak 30W-al erősebb a GX450-nél,de az is 2 ágas,így minden tekintetben jobb a GX450W
Netán még FSP Raider 550W,vagy ha hajlandó a tápot máshonnan venni,akkor XFX Pro 550W lenne a legjobb választás.
#10 +1
A sok ész nélkülire meg ne hallgass. (Ne vegyél játékra i7-et, pláne nem ilyen kártya mellé...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!