Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlás, melyiket?

Laptop vásárlás, melyiket?

Figyelt kérdés

Hali!

Egyetemre keresek hurcolható laptopot, ami azért nem sül meg egy-két (régebbi) játéktól sem. A keret 130 ezer.

[link]

Így válogattam (15.6", Core i3, 4+ ram, dedikált videókártya), ezek közül Asus, Lenovo, Toshiba favoritok vannak.

Jó irányban keresgélek? Melyik a "legjobb", hol érdemes beszerezni?

2013. júl. 5. 04:08
 1/7 anonim ***** válasza:

régebbi játék alatt mit értesz?

ROTT, Lemmings, Raptor, stb...

vagy

Medal of Honor Allied Assault, FlatOut, Sim City 4, stb...

azért mind a két kategóriába régi játékokat soroltam, csak egyikbe DOS-os játékokat, a másikba meg az XP kategóriásakat... azért nagyon nem mindegy... bátyám beszerzett egy laptopot 35KFt-ért, futnak rajta régebbi játékok, de az első kategóriából...

2013. júl. 5. 05:13
 2/7 A kérdező kommentje:

A II. kategória. Ilyenem van most és a hűtése pocsék - nem szeretnék még egyet szétfőzni.

[link]

2013. júl. 5. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt a laptopot ajánlom!

Szerintem megleszel vele elégedve.

[link]

2013. júl. 5. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,

Annyi tájékoztatást még,hogy..Írd fel a laptop pontos típusát,egy MEGBÍZHATÓ számítástechnikai boltba talán még olcsóbban is beszerezhetik..

A lenovo-nak nagyon jó a billentyűzete,megbízható.

Az Asus talán manapság a legjobb,ár-érték arányú laptop,Ez is elég megbízható.

A Dell laptopok is jók,bár azok kicsit drágábbak szoktak lenni az értéküknél.

A HP laptopokról jót túlságosan nem hallok,mint ahogy az Acer laptopkról sem,meghibásodás stb..

Mellesleg az Acer prémium kategóriás újabb laptopai a Packard Bell laptopok nem olyan rosszak de ezek sem a legjobbak ár-érték téren.

2013. júl. 5. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Elnézést,A toshiba laptopokat kihagytam!

Azok is megbízhatóak,és jó az ár-érték arányuk

2013. júl. 5. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ha még működik a laptop, érdemesebb beszerezni egy hűtőasztalt, esetleg jobb hűtőbordákat és komolyabb ventiket beszerelni a laptopba, vagy a jelenlegi hűtőbordákat leszedni, újrapasztázni és visszarakni, a ventiket meg kitakarítani. egy projekt, amin éppen dolgozok, vízhűtéses laptop készítése egy hagyományosból. eddig csak tervek vannak, mert még nem volt pénzem laptopot beszerezni.
2013. júl. 7. 02:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez a modell egy irodai konstrukció, sajnos ezt nem figyeltem a vásárlásnál. Elöl van egy apró légrés (itt lehet fújni...), hátul pedig 1 cm2-n szív, 2 cm2-n fúj. Többször szedtem szét portalanítani, pasztázni, ilyenkor csökkent is 10 fokot a max. (90-ről 80-ra...) Ez még mindig főzőhőmérséklet, így 80%-on pörgetem a processzort ami játékra karcsú. Emellett a videókártya is néha kihagy, ami már csak apróság.

Munkagépnek otthonra elmegy, családban hasznosítjuk.

Köszönöm a válaszokat, az ASUS gép mellett döntöttem.

2013. júl. 7. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!