Milyen ez a videókártya-processzor párosítás?
Figyelt kérdés
Intel Core Duo E2160 1,8GHz és ez [link] nem valami ó párosítás). Mi a vélemény mennyire fogom tudni kihajtani? Menni fog a kettő együtt? Esetleg milyen alaplapot és processzort ajánlanátok a kártyához?2013. júl. 3. 23:24
1/6 anonim válasza:
Nagyon rossz párosítás. A proci kb a kártya 35-40% át képes kihajtani. Tán annyit sem. És addig nem tudunk mit ajánlani míg egy keretet meg nem adsz. És még mi kellene? komplett gép?
2/6 anonim válasza:
Menne a kettő együtt, de nagyon karcsú a proci a HD7790 kártyához. A 7790-hez Én valami Phenom II X4 vagy hasonló teljesítményű procit ajánlanék (legalább egy második generációs i3-t például).
3/6 BM-Striker válasza:
Vedd meg vgat-t nyogodtan, de lassan már el kéne gondolkozni egy lap+cpu cserén.
4/6 A kérdező kommentje:
Most csak tápegységre meg videókártyára futja. Ez is majdnem 60000be van. XFX 550Wos táp elég neki nem?
2013. júl. 4. 05:03
5/6 anonim válasza:
A HD7790 egy 85W TDP-s videokártya. Ha ehhez tennél egy 125W TDP-s procit, akkor is elég lenne hozzá simán egy FSP Hexa 400 is. Az XFX 550 durván túl lő a célon és aránytalanul drága a konfigurációhoz. Ha nagyon maximalista vagy, akkor se vagyél nagyobbat egy Coolermaster GX450-nél...
(Nekem is egy Seasonic beles VX-450W-s tápom van és vígan visz egy FX-6300 procit 4GHz-en, egy enyhén húzott HD7850 karival, 3 vinyóval, SSD-vel, X-Fi hangkártyával, 3db rendszer ventivel stb....az egész gép játékok alatt 250W alatt vesz ki a konnektorból, extrém terheléskor éppen túllépi a 300W-t -monitor és hangszórók nélkül persze-).
6/6 A kérdező kommentje:
Oké de én ezt a tápot nem 2 évig akarom használni. Ki tudja, hogy mit fogok még a jövőben venni.
2013. júl. 28. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!