MMlyik proci erősebb?
Figyelt kérdés
AMD athlon x2 250 vagy Core 2 duo 7200?2013. júl. 3. 15:14
1/4 Nokia 4ever válasza:
Hát az AMD inkább csak nagyobb teljesítményt nyújt
2/4 Turismo válasza:
Én, ahogy elnézegettem szerintem az Intel erősebb, de itt van egy oldal itt szépen le vannak írva az összehasonlítások. (Egy kis angoltudást igényel!)
Én mindig is az Intel híve voltam manapság nagyon felverekedte magát a piacon, az AMD szerintem eléggé háttérbe szorult. Ha megveszed ezt az Intelt és veszel rá egy nagyon király hűtőt, véleményem szerint sokkal jobb teljesítményt fogsz elérni.
3/4 anonim válasza:
igen az Intel jobb, amíg nem az AMD Opteron vagy FX szériákról beszélünk :)
4/4 anonim válasza:
Háttérbe szorult az AMD?
Ja igen,végülis a konzolokba is az AMD nyert,és még mindig az AMD vezet IGP terén.
Intel-nek jelenleg csak a gyártástechnológiában van előnye,és nekik vannak az AMD sok szálas prcesszorainál erősebb asztali procik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!