Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardverek terén milyen változá...

Hardverek terén milyen változásokat tartogat a jövő? Veszélyben vannak a PC-k?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttek új videókártyák és az Intel most dobta piacra a Haswell procikat.Ráadásul itt vannak az új foglalatokhoz illő alaplapok is.Valamint jönnek az új konzolok .Azt olvastam prohardveren,hogy a PC-k technikai hátrányba kerülhetnek a konzolokkal szemben.Ahogy elnézem a játékpiac sem igen kedvez a PC-s közösségnek.A technika meg csak fejlődik.Már egy kis tableten is fut a Crysis 3 ami rengeteg PC-t két vállra fektet.Mi lesz ennek a vége?Elfelejthetjük jó barátunkat a PC-t?Egy idő után le fog tűnni a technika ködében ebben a pénz és teljesítmény éhes ipari világban?Csak a jóslatokra,nézőpontokra és véleményekre lennék kíváncsi.

#változás #hardver #ipar #technika.fejlődés
2013. júl. 3. 13:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a gyártóknak is nagyobb haszna van a mobil eszközökből meg a konzolból mint a PC-ből.Az Intel is kiszáll az alaplap gyártásból,mert inkább mobilra fejlesztenek.Ez érthető is mivel ebben van a nagy pénz.A memóriagyártók is csökkentették az asztali memóriák gyártását,mert ők is mobilra nyomnak inkább.Remélem azért lesz egy kis szikra ami életben tartja a PC-ket.A konzolok meg mindig is megkövetelték úgymond a kötelező technikai fejlődést.Mint már előttem is elhangzott elavul az igp-jük.Így ütemben marad a fejlődés,mert 5-6 évente úgyis kinyomják az új konzolokat.Ez az ami életben tartja a konzolt a PC-vel szemben.A mobil cuccok meg csak egy újabb lapát a tűzre.Az okostelefonok lassan teljesen leváltják a jó öreg nyomógombos fajtát.Nem tudom mi lesz ennek a vége,de majd tíz múlva biztosan kiderül.Vagy legalábbis akkora amikor majd megint megjelennek az újabb konzolok.Egyébként az az érdekes,hogy régen minden kis srácnak számítógép kellet.Most már meg a csecsemő is tablettel mászkál.Múltkor beszéltem egy anyukával.Anyuka vett a fiának egy tabletet.Mire én megkérdeztem miért nem PC-t vett a srácnak.Erre azt a választ kaptam,hogy a számítógép sok helyet foglal és porosodik.A tablet meg ultrakönnyű,kicsi és könnyű használni.Nos,szerintem egy számítógépet is könnyű kezelni mellesleg meg ki lehet takarítani a gépet és biztosan lenne hely a lakásban.De hát mindenki azt vesz a pénzéből amit akar.Én gondozom,szeretem a PC-met(havonta portalanítom,ha nem használom letakarom). Lehet ,hogy ez hülyén hangzik,de én így vagyok vele.És ezt a nézetet egy egyszerű laikus sosem érti meg.Én kötődöm a gépemhez,mert sok mindenen keresztül mentünk már.Aki pedig nem PC-s az sosem érti ezt meg.Sosem fogják megérteni milyen amikor kijön egy videókártya neked meg akkora szerencséd van,hogy sikerül beszerezni egyet és királynak érzed magad.Ez egy felejthetetlen érzés.
2013. júl. 6. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!