Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen hülye a családom?

Miért ilyen hülye a családom?

Figyelt kérdés

Az öcsém nagyon keménynek érzi magát. Össze-vissza torrentezik ingyenes oldalakon. Ezeket a D lemezre menti. Megnéztem miket tölt le. Olyan játékokat, amiket a gép nem tud elvinni. Filmek, amiket életében nem fog megnézni. A D lemez meg van osztva. Én megnyitottam egy ilyen filmet. És kiderült, hogy keylogger. Abból is a rosszabbik fajta. Amiket csinál: lejegyzi a bill. leütéseket, képernyőképet csinál 1 percenként, mikrofonnal vesz fel hangot, és kamerával képeket 3 percenként. (Figyeltem a kimenő forgalmat). Mikor ezt elmondtam nekik, elhitték, de le se sz@rták. Az végülis nem számít, hogy ha online fizetnek valamit, és a keylogger figyel, és az adatokat elküldi valakinek. (Volt pénz nincs pénz). Ahogy megnyitottam a filmet, nekem is települt csendben. Én 2 perc múlva újraraktam a op. rendszert. Az a hülye családom meg le sz@rja.

Most mit csináljak velük?

2013. júl. 3. 09:24
 1/9 anonim válasza:
63%
Jelszó.
2013. júl. 3. 09:33
 2/9 P.O.C. ***** válasza:
100%

Semmit. :D Hogy miért hülyék? Nem tudom, te ismered őket.

Max annyit tehetsz, hogy víruskergetőt telepítesz a gépükre.

2013. júl. 3. 09:34
 3/9 A kérdező kommentje:
A vírusirtók ilyent nem vesznek észre. Kap én is meg ők is új windowst.
2013. júl. 3. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább pszichológia kategória, mint hardverek...
2013. júl. 3. 10:08
 5/9 A kérdező kommentje:
De itt jobb fejek vannak
2013. júl. 3. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A rúteren lődd le a gép hálószámát ha panaszkodnak hogy nincs net, mondd, hogy biztos valamelyik vírus. Újrarakják és közben feloldod.

Minden malőr után egy félnapos MAC tiltás és hamar megtanulják mit szabad letölteni.

Vagy...írj névtelen levelet a kékeknek, hogy sok az illegális letöltés aztán kimennek házkutatni. utána garantálom többet nem fognak letölteni semmit :D(ez csak vicc volt,de tény..)

2013. júl. 3. 11:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez jó tipp. De hála istennek megbeszéltem velük, és kapnak újat. Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 3. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
az öcséd ha jól eszem ki kocka,de még a rosszabbik fajta, végezz rajta agymosást, de keményet :D
2013. júl. 3. 20:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Próbálam, de a egója nem engedte.
2013. júl. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!