Miért recseg a hang és szaggat a kép és az egér torrent használata közben?
Az integrált hálókártya teljesen jó, ugyanazon a sínen kommunikál a procival, mintha külön áramkör lenne.
Próbáld korlátozni a feltöltési sebességet, mert lehet, hogy a teljes memóriát megpróbálja puffernek lefoglalni.
Köszönöm a válaszokat!
iceage32:
- 2-3 db torrent-nél is csinálja.
- HD Sentinel szerint 100% a kondíciója és a teljesítménye is mindkét gépben a merevlemezeknek és a hátralévő élettartamnak több mint 1000 napot ír. Nincs sector hiba sem, jó állapotúak.
Évek óta torrent-ezünk, mindig is utorrent-et (v2.2.1-től v3.3-ig) használtunk, akármennyi is futott a utorrent kliensben, soha nem volt probléma. 20-nál több viszont sosem futott egyszerre.
Most annyit csináltam, hogy a tűzfal beállításokból (Win8) iszonyú sok alkalmazást kivettem, amikre nincs szükségem. (Áruház, SkyDrive, Hírek, Időjárás, Sport... stb.; sok volt). Most úgy tűnik nem csak gyorsabb lett a gép, (ezek nem terhelik talán a hálózatot) főleg a 4 éves notebook, de a bittorrent is rendesen seed-el és nincs recsegés sem. Majd meglátjuk.
Helló! Ez egy 7 éves kérdés, azóta igencsak megváltoztak a dolgok. Az említett gépek már nincsenek meg és win10-et használok... A lényeg: nem használom a utorrent-et, nálam zabálta a RAM-ot akkoriban. 7 éve már, hogy qbittorrent-et használok. Nincs benne reklám azóta se, folyamatosan mai napig fejlesztik és nem eszi meg a gépet.
Ezt tudom tanácsolni: qbittorrent alkalmazás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!