Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bioszt akartam frissíteni és...

Bioszt akartam frissíteni és most ezzel mi lett? Lent

Figyelt kérdés
a msi gyártó lapjáról szedtem le 2 fájlt átraktam mp3ra bioszba rámentem hogy engedélyezze a frissitest aztán valami hosszů szoveget írt ki a fail szo is benne volt meghogy save and reboot leokoztam a szöveget a biosbol való eltávozást pedig volt egy ilyen opcio hogy save reboot arra mentem resetelt egy kék kép fogadott fekete kockával a közepén , szoval a semmien csík nem ment vegig aztán kikapcsoltam és folyamatosa magától ki-be kapcsol , most ezt hová tudnám elvinni? Vagy életre lehet valahogy kelteni ?

2013. jún. 30. 07:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
faszom hogy ilyen könnyen elbaszódnak...
2013. júl. 1. 07:49
 12/13 csacsi2 ***** válasza:

Utánajártál volna, lehet bele sem fogsz, sajnos a BIOS frissítést még a gyártó is csak saját felelősségre írja.

Keress egy szakit, vagy lehet eljött az ideje az alaplap cserének, viszont ez nagy valószinüséggel oprendszer telepítéssel is jár, mentsd ki az adataidat, ha van rajta valami fontos!

2013. júl. 1. 07:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Na akkor az nagyon fasza ha újra kell rakni.
2013. júl. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!