Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bioszt akartam frissíteni és...

Bioszt akartam frissíteni és most ezzel mi lett? Lent

Figyelt kérdés
a msi gyártó lapjáról szedtem le 2 fájlt átraktam mp3ra bioszba rámentem hogy engedélyezze a frissitest aztán valami hosszů szoveget írt ki a fail szo is benne volt meghogy save and reboot leokoztam a szöveget a biosbol való eltávozást pedig volt egy ilyen opcio hogy save reboot arra mentem resetelt egy kék kép fogadott fekete kockával a közepén , szoval a semmien csík nem ment vegig aztán kikapcsoltam és folyamatosa magától ki-be kapcsol , most ezt hová tudnám elvinni? Vagy életre lehet valahogy kelteni ?

2013. jún. 30. 07:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát annak annyi, szervizbe szerintem újraírnák benne a biost, de ha más nincs veszel egy új alaplapot.
2013. jún. 30. 07:22
 2/13 csacsi2 ***** válasza:

Hát igen. A BIOS frissítés-t nem érdemes csak akkor, ha szükséges , mert egy áramszünet esetén is hazavágódik. A szervíz meg olyan drágán írja felül a biost, hogy lehet jobban jársz egy új alaplappal (ha régi).

Tanulópénz...

2013. jún. 30. 08:00
 3/13 A kérdező kommentje:
találtam egy lehetséges módot az alap visszaállítására majd megnézem jo e a biosz frissítés nem drága, a lap 11ér kb msih61 mp20
2013. jún. 30. 08:21
 4/13 csacsi2 ***** válasza:

Chipset -et kell megírnod azt meg eszköz nélkül nem tudod. Amiröl te beszélsz az szerintem a bios reset (cmos), az viszont csak működő képes biosznál működik.

"biosz frissítés nem drága"

Az nem is de a te esetedben javításról beszélünk. Kiveszik a chipet, beteszik egy műszerbe (pl.:EEPROM programozó) ami megírja.

Nem hiszem, hogy otthon van mondjuk ilyened:

[link]

[link]

2013. jún. 30. 08:56
 5/13 A kérdező kommentje:
akkor lehet többet érek egy újjal és ez a fajta javítás mennyibe lehet?
2013. jún. 30. 09:54
 6/13 csacsi2 ***** válasza:
Nem igazán tudom googlézz rá, úgy 30.000 körülre saccolom.
2013. jún. 30. 09:56
 7/13 csacsi2 ***** válasza:

minden esetre próbáld meg, hogy áramtalanítod a gépet és kiveszed belőle az elemet pár percre. Ha nem lesz jó akkor ha szerencséd van akkor találsz valakit aki maszekból pár ezerért megcsinálja.Keress szervizeketPL.:

[link]

Telefonon érdeklődd meg.

2013. jún. 30. 10:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Na még találtam egy jo videót ezeket kipróbálom http://www.youtube.com/watch?v=rdHH9KrceR0
2013. jún. 30. 12:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát eddig semmi ki-be kapcsol 3 hosszút sípol van mikor 1-2s megy sípolás nélkül aztán leáll most kipróbálom hogy egy éjszakára kiszedem az elemet ha nem segít irány a servíz
2013. jún. 30. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:
az kuka
2013. jún. 30. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!