Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tölt be a Windows 7?

Okoska98 kérdése:

Miért nem tölt be a Windows 7?

Figyelt kérdés
Beindítom a gépet, minden rendben megy, majd az üdvözlőképernyőnél (  [link] nem tölt be. Csak forog a karika, de nem tölt be! Mi lehet a gond?

2013. jún. 29. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
hibás a kép linkje, nem lehet hogy frissítéseket telepít akkor lassabb szokott lenni?
2013. jún. 29. 21:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Itt az új link: ( de szerintem tudod mire gondoltam) [link]

Nem telepít semmit bekapcsolom a gépet elindul rendesen majd az üdvözlőképernyőnél megakad

Csökkentett módban viszont elindul!

2013. jún. 29. 21:10
 3/10 Gábor_79 ***** válasza:
Kukkancs bele az futtat > msconfig-ba, mit látsz általános fül alatt + a többi, de így hogy még hibaüzenet sincs, ez talány.
2013. jún. 29. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
próbáld meg a háló kábelt kihúzni belőle hátha vmiért az hátráltatja nekem már volt hasonló.
2013. jún. 29. 21:46
 5/10 levis56 ***** válasza:
Lehet vinyo lehet vírus. Csökkentett módban sem indul valamelyik beállításon?
2013. jún. 29. 22:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Most nem leszek otthon egy ideig de majd 1 hét múlva megnézem

#5 válaszoló mindegyik csökkentett módban elindul

2013. jún. 30. 11:10
 7/10 Óvári Tamás válasza:

Sziasztok. Nekem is ez a hibám!

Samsung lapos (nem a gagyibb fajta).A windows töltő képernyőig eljut, de aztán csak tölt és tölt.

Csökkentett módban minden verzióban elindul.

Nem tudom az automata javítással javítani, mert azt írja egy idő után, hogy nem végezhető el és a telepítő lemeznél meg mentett adatokat kér (bár azt se tudom mit vár el ilyenkor, mert elérési útvonalat lehet választani és itt már mintha a számítógépet nyitnám meg, látja a vinyót, a dvd-ben lévő telepítő lemezt, mindent).

Van valami megoldás, hogy ne keljen újraraknom??

Segíthet ha csökkentett módban elindítok egy Anti System Care-t, egy Ccleaner-t, nod32-t meg mondjuk egy töredezettségmentesítést? vagy valahogy a win 7 lemezzel el lehet érni, hogy az indítófájlokat kijavítsa? Azért ide írom, mert a baj ugyan az és lehet a válasz az eredeti kérdező baját is megoldja.

Várom válaszotokat és előre is köszönöm!

2017. ápr. 19. 15:12
 8/10 Óvári Tamás válasza:
A programokat azért írtam, hogy ha esetleg vírus van, abban segíthet talán.? illetve az ASC elég sok beállítást felül tud vizsgálni.
2017. ápr. 19. 15:14
 9/10 Óvári Tamás válasza:

Ezt találtam az eseménynaplóban:A 0 csoportban lévő 6 processzor sebességét a belső vezérlőprogram korlátozza. A processzor a legutóbbi jelentés óta 71 másodpercig volt ebben a csökkentett teljesítményű állapotban.

Ez egymás után 6 alkalommal szerepel, csak a 0 helyett 1-2-3, stb szerepel.

Ezt miért csinálhatja?

A neten azt találtam csak, hogy vagy paszta csere és portalanítás (túlmelegedés) vagy

illesztőprogram frissítés, esetleg a biosban bekapcsolni, ha nincs a "fast boot" és "secure boot" opciót.

2017. ápr. 21. 15:53
 10/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám! Esetleg valaki tudja mi a megoldás?
2022. máj. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!