Miért nem használja mind a 4 gb ramot?
Figyelt kérdés
windows 7 64 bites oprendszerem van
telepített memória (ram):4,00 gb (használható: 2,99 gb)
tudom h a vram erről lejön de az csak húzva is a bios azt írja h 216 mb
2013. jún. 27. 20:27
1/13 anonim válasza:
egyéb információ? mennyi idősek, alaplapodat hogy hívják, memókat hogy hívják, mit hív a biosod 216mb-nak, kutyádat hogy hívják, stb...
2/13 A kérdező kommentje:
én ezt a gépet 2009ben vettem
a proci egy intel p4 640ht
ram 4gb ddr-400 kingmax
winyó 200gb
alaplap egy :ibm 81443ng
2013. jún. 28. 09:29
3/13 anonim válasza:
azért kemény dolog ddr1-es ramból a 4gb! kicsit drága cucc szerintem, valószínűleg vagy a biosod, vagy a windowsod hülyült meg, továbbá nem ajánlatos az alaplapi vidikártyát használni, mert úgy leterheli a procit mint a fene, szerintem vegyél új alaplapot (minimum ddr2!), egy olcsóbb vidikártyát, és ha a proci semmiképp sem kompatibilis az új alaplappal abból is újat. ha szerencsét van találsz vevőt a 4 gb ddr ramodra, nagyon drága, én úgy számoltam, hogy ha sikerül eladnod jó áron, több mint 8 gb ddr3 ramot tudsz venni. ha naon pro vagy, és még mindig olyan keresett termék mint tavaly, akár 16 gb ddr3-at is vehetsz az árán. szóval csak annyit, hogy elavult nagyon, nem érdemes vele foglalkozni, azért a windows újratelepítést megpróbálhatod, ha nem szeretnél mindenképpen nagyobb összegeket beleinvesztálni új gép vásárlásába... ezt fejleszteni viszont már nem éri meg, sztem addig szabadulj meg tőle, míg van akinek nincs semmilyen gépe, és még nem adták ki a ddr 5-öt PC-hez
4/13 A kérdező kommentje:
köszi, a héten veszek egy másik vga-t
2013. júl. 2. 08:18
5/13 A kérdező kommentje:
mostmár nem integrált vga-m van ,hanem egy palit geforce gtx 650
2013. júl. 10. 21:25
6/13 anonim válasza:
nekem meg állam nincs... leesett... honnan a francból tud egy magyar állampolgár pénzt előteremteni ilyen eszközökre?! én még dobozát nem láttam olyannak... hmmm... igazából inkább csak örülök, hogy van akinek van pénze, senkinek sem kívánok rosszabbat, mint ami nálunk van...
7/13 A kérdező kommentje:
inkább próbálj meg segíteni!!!!! nekem is ebbe van az összes pénzem és még se jó!!!
2013. júl. 12. 20:44
8/13 A kérdező kommentje:
a bios ezt írja:
installed memory 4096mb
available to os 3070mb
used by devices 1026mb
a vga nvidia gtx 650 palit geforce
2013. aug. 31. 19:55
9/13 anonim válasza:
Azt a processzort meg szerintem dobhatod ki a kukába mert nem bírod kihajtani a gtx 650 erejét.
10/13 anonim válasza:
Hát az a CPU tudtommal a GT 610-et se tudja kihajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!