Nem látom a processzort! Hogyan kell processzort kivenni?
Figyelt kérdés
Levettem az alaplapon lévő ventilátort de nem látom alatta!!
Csak egy szürke téglatestet ami sehova nincs rögzítve és nem akarom feszegetni ! Hol keresem vagy mit csináljak vele ? Egy régi gépről van szó.
2013. jún. 27. 19:04
1/29 anonim válasza:
lehetséges hogy integrált... xD
2/29 anonim válasza:
Ja, hát a szürke téglatest a proci. Azt meg erősen kétlem, hogy a levegőben levitál, van az rögzítve, ne aggódj.
3/29 anonim válasza:
Az az.
Ha van alatta foglalat, csak szimplán fog meg két párhuzamos oldalát és húzd merőlegese az alaplappal.. ennyi.
4/29 A kérdező kommentje:
file:///C:/Users/D%C3%A1vid/Desktop/IMG_259.jpg
Ez lenne az ?
2013. jún. 27. 19:27
5/29 anonim válasza:
Szerinted azt látjuk ami a gépeden van?
Egyébként a ventit vetted le,vagy a bordát is?
6/29 A kérdező kommentje:
Hát a ventit de van ilyen nagy szürke téglalap amit picit meghuztam és nem jött le mondom kiírom hogy leszedjem vagy feszegessem vagy sem mert az oda volt fogatva de márt nincs és még mindig nem jön le!!! amúgy utána jöttem rá h nem fogjátok látni
2013. jún. 27. 19:34
7/29 anonim válasza:
Milyen téglalap.
Az egész hűtőt vedd le,bordástul.
De mire jó ez neked?
Utána ujra kell pasztázni,különben nem fog működni.
8/29 A kérdező kommentje:
De itt a kezembe a ventilátor két kicsi ventilátor van rajta amugy meg mert vettem egy jobb procit
2013. jún. 27. 19:37
10/29 A kérdező kommentje:
Néztem valószínű hogy alatta van de hogyan szedjem le ezt a szürkét vagy egyátalán mit csináljak ?
2013. jún. 27. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!