Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki felvilágositana engem!?

Valaki felvilágositana engem!?

Figyelt kérdés
pl:van a sz.gépemben egy darabb 2gb RAM es bele rakok még 1 gb RAM ott. azt monták h ha bel rakok még egyett akkor a gép lassu lessz lassaban fog menni mint a 2 gb os RAMMAL... szerintetek fog lassulni vagy nem? és nyugottan tehetek bele még 1gb ramot és ugyan olyan gyorsan fog menni?

2013. jún. 27. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
miért lenne lassabb ? épp az a lényeg hogy gyorsabb lesz,de ha neked 2 giga ddr-ed van,akkor nem tehetsz mellé ddr2-eset vagy 3 asat.De függ operációs rendszertől is ,hogy mennyi memóriát kezel.
2013. jún. 27. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
az alapplapon 2 slot van DDR2 az egyikben van egy 2gm ram es bele raknék még 2 vagy 1gb ramot DDR2 windows 7 esem van
2013. jún. 27. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
2GB-os modult tegyél mellé.
2013. jún. 27. 16:51
 4/6 manual88 válasza:
Nem lesz lassabb a géped de azért figyelj oda h a ram-ok ugyan azon a herc-en menjenek mert hiába raksz bele gyorsabb ramot a lassabb hoz fog igazodni
2013. jún. 27. 16:54
 5/6 levis56 ***** válasza:
Mindenképp gyorsabb lesz de ha lehet akkor 2GB-ot ugyanolyan órajelüt rakj bele így dualban jobb a teljesítménye,4GB Ramnál már ajánlatos a 64 bit-es rendszer.
2013. jún. 27. 16:55
 6/6 A kérdező kommentje:
áhhhá szoval a hz nézzem köszönöm,am ezt nem tudtam :)
2013. jún. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!