Mini laptop hűtő? Láttok ti ilyesmiben fantáziát? Olcsó kínai laptop hűtője van-e valakinek? Tapasztalat?
Esetleg még ez:
Csak érdekelne hogy mi a vélemény esetleg van e ilyen valakinek, és nem, nem érdekel hogy milyen 10k-s cooler master laptop hűtőd van vagy akármilyen hiper márkás cucc.
(aki idejönne verni a nyálát hogy ez mekkora baromság az inkább keressen más elfoglaltságot)
Jé hogy ez mekkora baromság! :D (amúgy nem)
Én eBayről rendeltem anno egy kínai komoly "Sunon" gyártmányú replacement coolert bordával együtt Lenovo notebookhoz, másfél éve tökéletesen teszi a dolgát (igaz, ez belső). Véleményem szerint annyin múlik minden, hogy megbízható eladótól vásárolj, mert akármilyen cuccnak nézel utána, gyakorlatilag mindenből létezik már kamu / hamisítvány... akkor pedig sokat érnek az előzőleg áttanulmányozott értékelések.
Most egy ilyet találtam még ez használhatónak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!