Usb-s egerem van sokszor nem müködik amikor elindítom a gépet vagy ha müködik akkor megpróbálja telepíteni a rendszer amikor elkészült akkor már nem müködik megint, ma kaptam egy kékhalált is lehet az egér az oka?
Figyelt kérdés
eseménynaplót megnéztem kernel power hiba 41-es azonosító tele van vele a napló és mindig abban az időben amikor az egér megállt müködni vagy amikor kékhalált kaptam.2013. jún. 24. 21:07
1/1 anonim válasza:
Igen. Simán lehet, h az egér az oka. Elszakadtak a kábelek és zárlatot csinálnak. Cserélni v javítani lehet.
(Én javítanám, de nekem ebben rutinom van. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!