Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egér hiba, okozhatja az op...

Egér hiba, okozhatja az op rendszer?

Figyelt kérdés
az a gondom hogy egész idáig jó volt az egerem,ma újra raktam az op rendszert és olyanokat produkál hogy ha megvan nyitva és mozgazom akkor elugrik,pár centit,mozgatom tovább és elugrál a pontjáról,egészen addig mig leér a bal alsó sarokba... alapból felrakta a drivert a win telepítése során,de azért felraktam a hozzá kapott gyári cédét is,de ugyan az :S lehet hogy az új oprendszer miatt?
2010. júl. 28. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy vírus simán meglehet.

Töröld a partíciót aztán full format és mehet újra a rendszer.

Hosszadalmas de, ha "olyan" vírusod van csak ez segít.

2010. júl. 28. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:
én minden telepítés során formázok mindent,mint ahogy most is :S nem tárolok semmi életbevágót a gépen
2010. júl. 28. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:
régi a kérdés de amennyit idegeskedtem,és amilyen egyszerű volt a megoldás az röhej :D egyszer rájöttem milenne ha megnyomnám az egéren lévő reset gombot? és láss csodát működött hibátlanul onnantól
2011. jan. 15. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!