Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem engedi használni a...

Fercsi23 kérdése:

Miért nem engedi használni a másik videó kártyát?

Figyelt kérdés
A laptopomban 2 videó kártya van a jobbikra azt írja hogy játéknak fenntartva de amikor belépek a játékba beállítanám hogy meik videokártyát használja akkor csak azt jelzi hogy csak egy van ezt nem lehetne valahogy megoldani hogy a másik videó kártyát használja mert az eszközkezelőbe fel ismeri egyébként a játék (tombraide meg gta)stb. de egyiknél sem ismeri fel a jobbik videokártyát Samsung laptop bioshoz nem értek :D ?

2013. jún. 22. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod beállítani, saját maga állítja mekkora igénybe vételre van szüksége és úgy váltogatja.
2013. jún. 22. 10:16
 2/3 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gondom volt.. de rájöttem h az a baj hogy a jobbik kártyának a drivere nincs fent :D szval azt ellenőrizd. Még valami: semmiképp se azt a drivert rakd fel amit cd-n kapsz.. az kalap szar. Nekem azt mondta h nem találja a videókártyát xD.
2013. jún. 22. 12:38
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 23. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!