Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alcatel ot 985-ön, illetve...

Az alcatel ot 985-ön, illetve az alcatel ot 995-ön lehet videó skypolni? Mármint úgy, hogy lássam én is a másik felet, aki számítógépről van, de lásson ő is engem. Illetve ezt hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:

igen lehet. viszont nem értettem teljesen a kérdést.

egyszerűen.

1. play storeból letöltöd a skypot

2. telepíted

3. bejelentkezel

4. mikor elindul egy skype hívás, akkor ott lesz egy kis ikon, amire ha rámész akkor bekapcsolja az előlapi kamerát.

ha meg mondod a partnerednek, hogy kapcsolja be, akkor őt is látni fogod. :D

amúgy nekem is ilyen telóm van és nekem hibátlanul működik szóval... :)

2013. jan. 26. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
jajj bocsi :D most látom h 2 telót írtál csak az elsőt is 95-nek olvastam. :) Szóval arról nem tudok mit mondani, de 95-ön 100%, hogy sikerül!
2013. jan. 26. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Akkor egyre biztosabb, hogy a 995-öt választom.
2013. jan. 27. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!