Miért van ez? Megfog ez változni valaha? Miért változott ennyire meg a világ?
A mai emberek NEM CSAK A 1O ÉVESEK , állandóan azzal keménykednek, hogy milyen gépük van, milyen pontszámot értek el, meg hanyas LVL stb... Mindent leszólnak, mert a másnak nincs pénze GTX TITAN EXTRA MEGA GIGA EDITON-os kártyákra..
Flegmáznak a semmire, Teamspeakon, skypen, beszólnak, szájharcolnak, hogy "Megverlek" "szétütlek" élőbe meg sehol semmi, úgy érzem hogy szét.ik a netet az ilyen barmok! Miért van ez ? Miért változott meg ennyire a világ? Mikor én 8-9-10 éves voltam anyukám régi rossz telefonját kaptam meg :D Nem ilyen Iphone 9999-t Sőt, nem szóltam be senkinek, meg segítettem amikor kellett , ma meg... Ott keménykednek éjjel-nappal a minecrafton meg egyéb játékokon. Sőt, iskolába is, Megyek haza álltalános felé lakok, erre beszólnak a 2 fejjel kisebb emberek nálam, jó jó, tudom hogy nem a magasság számít, de olyan csontos ember szól be, ha meg valaki megütné ( biztos hogy nem ütöm meg :) Nem vagyok egy állat ) Akkor meg sírna a szája...
Azt hiszem mindegyikük neve valami Vér Istvánra rímelhet...:))
Mondjuk én is kicsit szégyenlem, de büszke vagyok a konfigomra. (FX-8320 4,8GHz, 7950, 8 giga RAM...:D)
Mondjuk ÉN speciel ilyen külön gamer közösségekben játszok csak.pl Most Minecrosofttal vagyok, most indult a dolog, még csak pár srác van benne, de jó fejek, bár 15-16 évesek, de nekem pont jó. (15 vagyok.) Itt aki feltéved a TS3 szerverre, és ilyen gyökér letiltják a fenébe, hogy ne rontsa el a többi értelmes játékát...
Amúgy én is néha bediktálom, hogy BF3-ban húúúú 60.000XP egy kör Conquest Large-ban...:D Meg néha van, hogy egy-két emberrel a 3dmark pontokban versenyzünk.:)
De a baj szerintem ott van, hogy a kölkök nem tudnak veszíteni, túl komolyan veszik a játékot. Szóval, ha valaki jobb nálam, én elfogadom, mondom: Jól tolod, haver!, és nem anázok, mert jobb nálam.
De ugye a játékosok törvénye: Aki jobb nálam: cheater, aki rosszabb: gyökér noob
Javaslom ne állj le a leghülyébb 10 évesekkel játszani, akkor talán nem húznak fel a cincogásukkal.
Én valahogy az ilyenekről tudomást sem veszek. Itt is szokott lenni 1-2 kérdés, ami erre éleződik ki. De tudom, hogy ezeknek az emberek 90%-a nem is tudja mi van a háttérben. Itt most konkrétan a programozásra gondolok. Valahogy én egy játék megírását nagyobb értéknek tartok, mint a végigjátszását.
Nem a nagy gamerek ellen szólok, de valahogy én ellenzem, hogy ha valaki a számítógépet csak játékra használja. Sokkal értelmesebb dolgokat is lehet vele művelni. Hasztalan és időrabló. Ezért nem irigykedem. Némelyik ember nem is tudja kihasználni a gép igazi teljesítményét.
Nem tudnak mással érvelni, csak azzal hogy nekik mijük van... Bepofázni meg azért szoktak, mert már egy nyakast se lehet adni nekik. Hogyha meg jobban megnézed, FB-n is, Trollfészen is, meg itt is van egy rakás tahó aki csak trágár módon tudja magát kifejezni Pl: "Ez így sz@r." Az a kis köcsög amelyik pofázik neked hogy leüt meg stb. az is csak egy szemüveges hájas kis senki aki a közösségi lemaradásait itt próbálja meg kompenzálni a.k.a ő milyen raLY gyerek is valójában...
Ezek itt nőttek fel a monitor előtt, ne várjunk többet tőlük. (Egy bolond százat csinál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!