Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 65 fokos a gépben majdnem...

65 fokos a gépben majdnem minden az elfogadható nyáron, vagy csináljak vele valamit?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha netezés közben 65 fokos, akkor gyorsan pakold tele ventilátorokkal a gépet, mert játék közben meg fog sülni minden alkatrész. Meg újrapasztázás és egy jó alapos portalanítás sem árt a gépnek. A ház oldalát meg vedd le, ha a ventilátorozás nem jön össze. Jó munkát!
2013. jún. 21. 16:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Oldala nincs fent, és ház újjítás miatt tiszta por a belseje.
2013. jún. 21. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát végülis ki ne szedd a port, várd meg amíg megsül minden. Jogos.
2013. jún. 21. 16:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként most kapcsoltam be a gépet először, de a fő probléma ott van hogy nem forog a proci hűtő. Az egyetlen venti a gépben.
2013. jún. 21. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
A por jót tesz neki, azt mindenképp hagyd benne. esetleg pár kaszáspókot is beleköltöztethetsz, hátha szőnek bele hálót.
2013. jún. 21. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem forog a procihűő nagyon gyorsan nyomd ki ember csodálkozol majd a füstöl :O
2013. jún. 21. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:

na akkor egy:

"Oldala nincs fent, és ház újjítás miatt tiszta por a belseje."

Mindkettő nagy hiba....

kettő, ki az a hülye aki úgy használja a gépet, hogy nem forog benne egy ventilátor, ami nyilván nem dísz, hanem funkciója is van?

Az ilyen meg is érdemli, hogy megdögöljön a gépe.

csoda, hogy csak 65fokos.

2013. jún. 21. 18:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma este kiporoltam a gépet, egyébként abban a pillanatban láttam meg hogy nem forog mert megnéztem, nem volt a szokásos hangja :D Megcsináltam, most csak 40 fokos. Nem tudom mi volt a problémája, lehet a por XD A pókokat is elküldtem a másik gépbe, az melegebb jó hely lesz nekik.
2013. jún. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!