Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az ugy jó ha a gépház hátulján...

Az ugy jó ha a gépház hátulján megy ki a levegő, vagy ugy kell hogy a gépház hátulján menjen be a levegő?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Elöl be, hátul ki. Nem összekeverni! :D :))))
2013. jún. 20. 21:16
 2/8 A kérdező kommentje:
és az nem baj ha csak hátul van venti ami kifujja?
2013. jún. 20. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2013. jún. 20. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
hát inkább rakd előre befújónak,ha csak 1 venti van....
2013. jún. 20. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet #4 Hozzászólóval. A hátsó venti az elsődleges. Ez tolja ki a meleg levegőt a proci hűtőegysége felől. Ha nagyon muszáj - főleg ilyen kánikulai időkben - akkor lehet előre is beszerelni rendszerhűtőt. Az viszont befelé tolja a levegőt. Így frankó huzat lesz a házban és tuti kiszellőzik a forrólevegő a procitól és a chipektől. :)
2013. jún. 20. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
az se mind1 milyen gépház,én a vinyók miatt előre raknám,mert az igényli a legalacsonyabb hőfokot,és rásegít a meleg levegő kitolására is...
2013. jún. 20. 22:05
 7/8 A kérdező kommentje:

és ha oldalra raktam egyet a gépház oldalra, az a gépházba befele fujja a hideget, és a gép hátulján van egy ami kinyomja a meleget a gépböl az ugy jó?? amugy itt egy kép a cuccról:

Sziasztok! Szerintetek az jó ugy ha egy 8cm-es ventit beraktam a ház oldalára ugy hogy a hideg levegö a proci felé megy?? igy néz ki képen:

[link]

amugy mi az a pch diode? mert 48 fokot ir arra !??

2013. júl. 4. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
48 fok csak a kezednek meleg.
2013. júl. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!