Ti meritek használni a számítógépet ebbe a forróságban?
Figyelt kérdés
En mar nem tudom hogyan hutsem szegényt. Pedig az oldalát is leszedtem de játékok alatt olykor meg 60 fokot is eléri a vga meg a proci. Hdd meg 40et. A memóriákon is hutoborda van de így is nagyon melegek.2013. jún. 20. 17:38
1/2 anonim válasza:
1. Pedig az oldalát is leszedtem
Ez hiba, nem véletlenül vannak rajta megfelelő helyen lukak, plusz terelő lamellák.
Ott vezeti helyre a levegőt.
Ha leszeded melegebb.
2.
"olykor meg 60 fokot is eléri a vga meg a proci. "
Ez étlagos hőmérséklet.
3.
"Hdd meg 40et"
ez is.
2/2 anonim válasza:
Szerinted mért kell rajuk hűtőt tenni? Ja hát persze, mert hőt termelnek. Akkor nyilván nem szobahőmérsékleten fognak működni. Ha nagyon gagyi házad van 0 szellőzéssel akkor lekaphatod az oldallapot, de normális légáramlású házban ez csak árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!