Erre a gépre fel lehet tenni a Win7 Home Premiumot?
Figyelt kérdés
Intel Pentium 4 3.40GHz processzor
1GB DDR2 RAM
ATI Radeon X1800 GTO videokártya
2013. jún. 20. 16:30
11/17 A kérdező kommentje:
Most csak za a baj, hogy nincs hang.
AD1986A kodek kéne., de sehol nem találok.
2013. jún. 20. 18:39
12/17 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy az alaplap nem támogatja a Win7-et, attól még rajtahagyhatom?
2013. jún. 20. 19:32
13/17 levis56 válasza:
Ezt az illesztőt találtam .Ha működik a win 7 és jó hozzá ez az illesztő,ha lesz hang hagyd rajta de ha labilis lesz a rendszer nem futnak rendesen az alkalmazások akkor le kell szedni.
14/17 A kérdező kommentje:
Azóta már találtam egy vistásat azzal működik, de most felment a CPU 70 fokra, és nagyon lassú lett.
2013. jún. 20. 20:34
15/17 levis56 válasza:
Mert a win hétnek nagyobb a hardver igénye magasabb CPU-n megy így több hőt termel,lassabb mint az xp több memória kell neki mint az xp-nek,ezért írtam hogy kéne még1-2gb ram.A hőt pedig kezelni kell,pucold ki a gépet az összes ventit és proci pasztázás mert terhelésen összeég az egész ha csak le nem kapcsol ha van hőlimited.
16/17 levis56 válasza:
17/17 A kérdező kommentje:
Visszatettem az XP-t, túl lassú volt, de kösz.
Amúgy tegnap fújtam ki az egészet.
2013. jún. 20. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!