Erre a gépre milyen linux lenne jó? átlagos szövegszerkesztés weblapszerkesztés.
Figyelt kérdés
ram:1,5gb
hdd:80gb
cpu:3,2ghz.
vga alaplapi.
2013. jún. 10. 09:56
1/17 anonim válasza:
Linux mint XFCE kiadását tedd fel rá!
2/17 anonim válasza:
Videokártyát nem írtál, de szerintem bármilyen Linux disztro elfut rajta. Én az Ubuntut vagy inkább a Linux Mintet javaslom.
Azért mondtam a videokártyát, mert alaplapi videoval én kerülném az új Ubuntu Unity desktopját, és a Cinnamon is határeset.
Alap felhsználásra: Linux Mint + MATE desktop. :)
4/17 anonim válasza:
Hülye vagyok, most látom, írtad, hogy alaplapi. :))
Bocsi!
5/17 A kérdező kommentje:
Csak letöltöm és kiírom és működik?
Milyen oldalról érdemes leszedni?
linkelnétek?
2013. jún. 10. 10:03
6/17 anonim válasza:
elég sovány leírás.
Linux Mint megteszi.
Igazából amire neked kell arra mindegyik nagyobb megbízható disztribúció képes(suse, opensuse, fedora, Mint, ubuntu, debian alapú custom disztrók, stb.)
7/17 anonim válasza:
Ha a kereső használata nem megy, akkor a linuxszal is bajban leszel.
8/17 A kérdező kommentje:
De megy találtam egy hivatalos oldalt gondolom onnan jó lesz,de itt van több fajta mit érdemes le szedni?
2013. jún. 10. 10:14
9/17 anonim válasza:
i86-os verziós XFCE-t. Javaslom a 14-es kiadást (15-ösből még nincs XFCE)
10/17 anonim válasza:
Az XFCE verzió esetében gyakori, hogy nem kezeli megfelelően a hangkártyákat. (Vagy csak kifogtam azokaz, melyeket nem szeret - M-Audio Transit, Behringer UCA202, SB128). Ha gond lenne a hanggal, jöhet a Linux Mint Cinnamon vagy MATE attól függően, melyik a szimpatikusabb. Ennyi RAM már elég mindkettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!