Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi a CPU normál (átlagos)...

Levis56 kérdése:

Mennyi a CPU normál (átlagos) üzemi hőmérséklete? AMD A4 5300.

Figyelt kérdés
Nekem ugrál 48-68 fok között.Hatvan felett már pirosak a számok.A gyári hőpaszta van rajta két napja üzemel.

2013. ápr. 12. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
70 fok alatt még jó, de én azért vennék rá egy hűtőt, mert ez elég közel van hozzá.
2013. ápr. 12. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:
KÖSZ aválaszt böngészésnél 45 fok filmnél majdnem hatvan de tartósan nincs 60 felett gyári hűtővel.
2013. ápr. 12. 20:39
 3/6 Tomi Bá ***** válasza:
Gyári hűtővel ezek teljesen átlagos értékek. Semmi baj nincs vele, ne aggódj.
2013. ápr. 12. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha játszol is akkor gondolom megy 70 felé is, tehát ha nem csak netezésre/filmezésre használod akkor kéne mindenképp egy hűtő rá. Nyárig ajánlom, hogy vegyél 1-2 ventit a házba, hogy hűtse. Egyébként én nagyon sokallom a 60+-t filmezésnél, ennyi vmi komolyabb dolognál kéne hogy legyen, ha csak nem 3d filneket nézel.
2013. ápr. 12. 22:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.Újra hőpasztáztam és a házban elindítottam elöl egy 12-centis hűtőt most nagyon ritkán éri el a 60 fokot,rendszer karbantartásnál (advenced system care),akkor is pillanatokra.
2013. ápr. 13. 06:22
 6/6 anonim válasza:
Én tuti, hogy hűtőt cseréltem volna, amikor meglátom a 68°C-ot. A mostani processzoromnál azt írják maximumnak. 5-10k között már lehet egy normális zalman vagy cooler master hűtőt kapni, mellé meg egy ezres egy tubus paszta. Nem hiszem, hogy ez több pénz lenne, mint egy új processzor (már ha nem gagyiról van szó). A processzor beszerelését régebben a gyári hűtő kukázásával szoktam kezdeni, újabban meg inkább gyári hűtő nélkül veszem már a CPU-t mentsünk meg egy fát alapon.
2015. okt. 14. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!