A legujabb java szoftver a gépemen van de nem tölti bea javás alkalmazásokat és oldalakat ez mért lehet?
Figyelt kérdés
Windoes7 em van a legujabb java fent van de nem tölti bea cset oldalakat amiket korábban betöltött,valami ellálitást csinálhatam.
Valami ojatira oldal hogya javám blokkolva van lehet ezzért nem tölti bea oldalakt annak ellenére hogya java a gépemen van?
Ezt hol tudom a java blokkolás beállitásokat megnézni windows7 en?
2013. jún. 19. 18:54
1/2 anonim válasza:
"ojatira" - ezt 3x kellett elolvasnom, mire felfogtam, mit akarsz kifejezni ezzel a karaktersorozattal.
A Java-t a Vezérlőpultban éred el. De én valószínűbbnek tartom, hogy a böngésződben van blokkolva.
2/2 A kérdező kommentje:
Az Internet Explorer 10 be van blokkolva de hogy tudom feloldani a blokkolást?
2013. jún. 19. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!