Milyen hangkártyát javasolnátok számomra?
Én is éppen ilyet keresek :P
Eddigi választásom nekem egy Focusrite Scarlett 2i2-re esett...de még nem vettem meg
Sokan mondják jónak!
yay! most olvasom, ujra a kérdést!
"Viszont tapasztaltam, hogy az integrált hangkártya miatt közel sem tudtam kihozni a maximumot hangzástéren"
Arról nem az tehet!! Próbáld ki az ASIO nevű softwaret....tulajdonképpen csak annyit csinál, hogy a hangkártya dolgait kikerüli, és ugy adja vissza a hangot, ahogy hallanád + emiatt, hogy nem kell dolgoznia olyan sokat a hangkártyának, jobb lesz a hangminőség is!
Ja, és ha azzal van gondod, hogy szaggat esetleg, akkor egy minimum 4 magos processzor is ajánlott (de ez asio-val nem fog nagyon megtörténni) :D
Remélem segítettem
Nincsmit :D
Viszont, ha ASIO-val sem megy akadás nélkül akkor szinte biztos, hogy a processzor lesz kevés neki...nekem egy Intel G860-nal megy akadás nélkül legalább 20-30 csatorna FL Studio-ban tele effektekkel....
Pedig nem nagy szám a proci (kerek 3.00GHz és 3MB cache-el), és a hangkártya is integrált :D
Ja, és 4GB 1333MHz RAM, de ez nem számít sokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!