Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen külső hangkártyát...

Milyen külső hangkártyát javasoltok?

Figyelt kérdés
Van egy MD-007 vokál mikrofonom nagyon halkan szólt utána néztem rájöttem hogy külső hangkártya kell hozzá. Az lenne a kérdés menyibe kerül egy jobb hangkártya és milyen kell a mikrofonomhoz?

#hangkártya #mikrofon #külsőshangkártya
2013. jún. 17. 17:08
 1/5 anonim válasza:

A gépnek édeskevés az a jelszint, ami a mikrofonból csak úgy natúrba jön. Előerősítésre van szükség. Dugd be a mikrofont egy erősítőbe és azon keresztül a gépbe. Sokkal hangosabb és tisztább lesz a hangja. (Amennyiben jó az erősítő, a mikrofon, a hangkártya és a kábelek is.)

Nem tudom, hogy egy külső hangkártya mennyire orvosolná ezt a problémát, lehetséges, hogy van olyan, ami egyben erősíti is a jelet.

2013. jún. 17. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ még csak egy kérdésem lenne ezt az előerősítőt hangszerboltban meg lehet vásárolni
2013. jún. 17. 22:23
 3/5 anonim válasza:
2013. jún. 17. 23:50
 4/5 A kérdező kommentje:
még csak egy kérdés és ez már tényleg az utolsó ez az elő erősítő konkrétan hogy működik úgy értem van-e benne valami extra vagy csak rá dugod a mikrofont az erősítőt pedig a gépre és kész a válaszokat előre is köszönöm
2013. jún. 18. 13:51
 5/5 anonim válasza:

Nem tudom, hogy pontosan hogy működik.

Hálozati feszültség segítségével erősíti a mikrofon jelét.

De mielőtt beruházol ilyesmire, nézz körül otthon.

Régi magnók, kazettás magnók, hifik simán használhatók ilyesmire. Kevésbé elegáns, de működhet.

Keress rajtuk bemenetet és kimenetet. A csatlakozókat át lehet alakítani, akár házilag is.

2013. jún. 18. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!