Szerintetek melyik processzort éri meg jobban megvenni? Melyik viszi el a GTAIV-et vagy CoD6-ot?
Figyelt kérdés
- AMD Athlon 64 X2 AM2 6000 AM2 TRAY [link]
- AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX
Na szóval játékra kéne AMD AM2-es proci, ezeket nézegettem és melyik éri meg jobban? Melyik procival működne akadás nélkül a GTA4 vagy Call of Duty 6 (vagy 5)?
2009. okt. 11. 20:13
1/6 anonim válasza:
X2-vel nem megy akadás nélkül a GTA4.
2/6 anonim válasza:
Mind kevés. GTA 4-hez min. 3GHZ-s Quad core proci, hogy rendes minőségben tudj játszani. Szereti a magas órajelet!
3/6 A kérdező kommentje:
Gépigény.hu-n megnéztem és a minimum követelménynek és ajánlott követelménynek is megfelel! Youtube-on beírtam a procinak a nevét és láttam hogy ilyen procival játszott akadásmentesen a GTA4-en...
2009. okt. 11. 20:55
4/6 A kérdező kommentje:
2009. okt. 11. 21:00
5/6 anonim válasza:
egyik sem viszi el a Gta IV-et mert ahhoz kell memória,videókártya stb.
6/6 A kérdező kommentje:
igen de vidikártya és memória is megvan hozzá!
2009. okt. 18. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!