Ha a gépemben van integrált ram és teszek bele "normál" ramot akkor az integrált ram megmarad és hozzáadódik az integrálthoz, vagy megszűnik az integrált és csak az új marad?
Dehogy van neked integrált RAM -od. Még a netbook -okból is kivehető, külön foglalata van.
Ha van szabad foglalatod, és a memóriatípus egyezik a foglalattal belerakhatod.
Pedig benéztem a gépbe és sehol nem találtam ramot.De tulajdonságoknál meg kiírja hogy 896MB ram.
Nem értek én ehhez,de fura
Ezzel azert vitatkoznek, szomszednak ASUS laptopja van alaplapra integral RAM-al + 2 foglalattal.
Van Acer netbook, is hasonlo kialakitassal, es asztalibol is tudok mondani parat.
Igen, ha beleteszed akkor hozzadodik.
Így van, meglepett, mikor olvastam a kérdést.. nem nagyon csinálnak integrált memóriát különösebb konkrét célú gépek kivételével. Ne keverd össze a merevlemezen elkülönített virtuális memóriát az integrálttal, mert köszönőviszonyban sincsenek.
Ha van megfelelő foglalat, rakd bele az 1 Gbosat.
Második válaszoló:Nekem hasonló az alaplapom mint a szomszédod laptopjának.Két foglalatos integrál RAM-mal.
Még mindkét foglalat szabad úgyhogy akkor beleteszem.Pont illik is bele
Hát figyi leírom az adatait.Ha ebből megtudod állapítani
Alaplap:Abit I-s71
Proci:Intel Celeron D CPU 3.06GHz 3.06GHz
Fent említett RAM
Msi R5450 videokártya
1.1 Specifications
Memory
• 2x 240-pin DIMM slots support up to 4GB capacity
• Supports Single Channel DDR2 667 Un-buffered Non-ECC memory
En ebben nem latok integralt memoriat, de van egy egyszeru teszt, legyen mind2 memoria foglalata ures, ha bekapcsol a gep, akkor tenyleg alaplapra van integralva egy keves ram, ha nem, akkor csak sipolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!