Mitol fugg, hogy a tapegysegben milyen kabelek vannak?
Figyelt kérdés
Keresgeltem a neten, probalgattam osszerakni gyakorlaskepp par konfigot, egy valamire viszont nem tudok rajonni. Ugye egy bizonyos oldalon irja a tapegyseg nevet, model, teljesitmeny, feszultseg, stb, viszont nem irja kb sehol, hogy milyen kabelek vannak benne. Honnet donthetem el, hogy nekem nem-e egy IDE csatlakozasu HDD-hez kell pl. egy azonos csatlakozasu tapkabel, az aramellatas miatt. Szoval lenyegeben az uj SATAs hardvereknek tobbnyire van csatlakozojuk, de ebbol egy bizonyos tapban mennyi. Ha mondjuk van a HDDre egy csatlakozo akkor lesz e az optikai meghajtora stb... Egy kis segitseg, nem arra a kabelra gondolok, ami az alaplaphoz kapcsolodik es adattovabbitasert felel, hanem, ami a tapbol kijon. Ha valami nem ertheto, leirom reszletesebben, elore is koszonom. Ui.: bocs az ekezetert, mobilon nincs rendes keyboard. :p2013. jún. 18. 00:23
1/1 anonim válasza:
IDE HDD-re illetve DVD-re a tápot MOLEX csatin kapja,az ugyanúgy van minden mai tápon.
Egyébként a gyártói oldalak leírják hogy milyen csatlakozók vannak a tápon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!