10k-ból milyen gamer fülest vegyek?
Superlux HD 681F
1 éve szolgál, imádom :) Azalatt kicsit megviselte az idő a kábelt, de ettől még hibátlanul működik.
Egyrész nincs olyan, hogy gamer füles, mivel játékra akármilyen füles jó.
Másrészt a heasetet-eken durva felár van normál föleskhez képest, és könnyen elromlanak.
Az előzőleg írt Superlux jó lesz
ezzel:
1. vagyok.
BM Striker-nek igaza van. Nincs gamer füles. Az egy dolog, hogy annak hívják, de attól még semmiben nem különbözik pl egy stúdió fejhallgatótól. Mikrofont inkább egy asztalit ajánlanék. Ha nagyobb az érzékelő, akkor jobb a minőség is. Nekem egy Behringer C1 van az asztalomon, félúton a monitor és a billentyűzet közt. A Xonar DG hangkártyám segítségével a háttérzajt is ki tudom szűrni. Bár ez így nekem (fejhallgató, hangkártya és mikrofon) összesen 25 ezerben volt, de az is igaz, hogy én nem játékra használom. Biztosan találsz olcsóbban is minőségi asztali mikrofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!