Intel core i5-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mert van egy gép a családban amiben egy i5-ös van, de a gép nagyon lassú... Nekem is új proci kellene egy i5 3570-re gondoltam. Mi a véleményetek mennyire gyors és mennyire strapa bíró? 30 fps hd renderelésre használnám és játékra2013. jún. 17. 22:18
11/14 anonim válasza:
Ha nulláról építenénk egy gépet, akkor még mindig az FX8320-at ajánlanám, mert ár/érték arányba sokkal jobb mint az i5.
Így viszont, hogy látom megvan már a Celeron G, lehet hogy az alaplap maradhatna és akkor kedvezőbb lenne csak a processzort kicserélni.
Attól függ milyen alaplapod van, mérlegelj. Itt egy teszt támpontnak:
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyeség, de ezek mellé egy Pentium g2120-as is jó lenne? Alaplap: Asus p8-h61m lx3 plus r 2.0
videókártya: Msi r7770 OC
Táp: Chieftech iArena 400s 450w
Ház: CM 350K
2013. jún. 18. 21:47
13/14 anonim válasza:
Rendereléshez olyan procit... Juj xD
A táp se az igazi...
14/14 A kérdező kommentje:
Tudom... a tàp problémàra màr többször ràmutattak... És egy i3 3220 proci? Vagy tudnàtok mondani olyan procit ami jàtékra is és renderelésre is megfelel de nem egetverő az àra?
2013. jún. 19. 02:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!