Tudom hogy már elegetek van az Imperium Configos témából itt a Gyakorikérdéseken de ez Most más lesz! Mondjátok el hogy majd a lent említett Konfig Miért aránytalan! (énszerintem tuti nem az)?
Figyelt kérdés
Hello Pontosan a Imperium Core i5 Premium HD PC lenne szó [link] itt középtájt megtaláljátok vagy itt [link] És lényegve térve elismerem hogy az Imperiumos Configok 80% Fos főleg az olcsóbb gépek mert pl i3 at raknak össze gt 630 al -.-" + 8gb RAM..Jó ezzel tényleg átbasszák az embert de amit én említettem azzal mi gond az az i5 jo kis erős proci azzal nincs gond de a gtx660 se szar kártya szóval ezek összeillenek + ha már ilyen gépen gondolkodunk nem árt 8gb ram se (főleg a mai játékokhoz és progikhoz) De ha valaki szerint valami mégis hibázik a konfigba mondje el miért is írja le mire kellene x,y golgokat cserélni x,y dolgokra..!2013. jún. 17. 18:33
1/12 anonim válasza:
mondjuk mert ennyiből már kijön egy fx 6300+7970 konfig?
2/12 anonim válasza:
Pl mi a garancia rá hogy az van benne ami le van ìrva???? Ha te veszed külön külön alkatrészenként legalább tudod mi van benne, ergo az előre összerakott gépet szét sem szetheted pl kitakarìtani mert a plomba sérülése a garancia vesztéssel jár mìg pl egy iponos gépet bármikor szétkaphatsz...ne légy lusta segìtséget kérni konfighoz mint hogy pénzt dobj ki az ablakon ilyen szarokra
3/12 anonim válasza:
Meg vicc milyen gépek vannak itt...650ezer ft os gépbe 1db gtx 680???? Kész vicc...
4/12 anonim válasza:
Az alaplap béna
200k ba egy jobb videókártya kéne
A ház rossz
A táp rossz
Ez megér neked 200k át
5/12 A kérdező kommentje:
Jobb videókártya ?? A gtx 660 elég jó videókártya!! Az alaplap egyáltalán nem béna: [link]
2013. jún. 20. 15:38
6/12 A kérdező kommentje:
Szar a ház meg a táp...Cooler Master...ember az egyik legjobb márka
2013. jún. 20. 15:39
7/12 A kérdező kommentje:
Simán megér 200k-t nekem ilyen cuccokkal 4 magos i5 mellé egy gtx 660 és még 120 GB SSD is van hozzá 8GB RAM 1TB SSD ALAPLAP is elég jó..énszerintem ennyi pénzből ki se lehetne jobb konfigot hozni!!
2013. jún. 20. 15:41
8/12 A kérdező kommentje:
*1 TB HDD
2013. jún. 20. 15:42
10/12 anonim válasza:
Én ilyenekre csak azt mondom: Aki hülye szenvedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!