Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudom hogy már elegetek van...

Tudom hogy már elegetek van az Imperium Configos témából itt a Gyakorikérdéseken de ez Most más lesz! Mondjátok el hogy majd a lent említett Konfig Miért aránytalan! (énszerintem tuti nem az)?

Figyelt kérdés
Hello Pontosan a Imperium Core i5 Premium HD PC lenne szó [link] itt középtájt megtaláljátok vagy itt [link] És lényegve térve elismerem hogy az Imperiumos Configok 80% Fos főleg az olcsóbb gépek mert pl i3 at raknak össze gt 630 al -.-" + 8gb RAM..Jó ezzel tényleg átbasszák az embert de amit én említettem azzal mi gond az az i5 jo kis erős proci azzal nincs gond de a gtx660 se szar kártya szóval ezek összeillenek + ha már ilyen gépen gondolkodunk nem árt 8gb ram se (főleg a mai játékokhoz és progikhoz) De ha valaki szerint valami mégis hibázik a konfigba mondje el miért is írja le mire kellene x,y golgokat cserélni x,y dolgokra..!

2013. jún. 17. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.
2013. júl. 12. 09:48
 12/12 A kérdező kommentje:
De nem mondjátok meg mi bajotok van a configgal mi benne az aránytalan ?! Ez a Config hibátlan!!!! Iponon egyesével megnéztem a benne lévő cuccokat és 10.000 Ft-val drágábban jönne ki!! Szerintem ez a sok Ember Irigykedik a cégre mert ilyen cég aligha van másik országban
2013. júl. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!