Mi a véleményetek erről a számítógéptől, amit nekem játékra ajánlottak?
Helló!
Szeretnék segítséget kérni számítógép vásárlásba, mivel a mostani konfigomon nem indulnak az újabb gamek. mint pl.: Prototype, GTA 4, CoD 5...
Az egyik számítógép boltban ezt a konfigot ajánlották újabb játékokhoz:
Alaplap: Asus M4A78 (AM3, AMD 770 , PCI-E , DDR2 , 5xSATA2 ...)
Processzor: AMD X2 Athlon II 245 (AM3 , 2,9Ghz , 2X 512 MB L2 ) ...
Winchester: 320GB Western Digital 7200prm, 16MB, 740X S-ATA II
Memória: 2x 2GB / 800Mhz DDR2 Kingmax, CSX, Kingston
Videókártya: NVIDIA Geforce 9600GT, PCI-E , 512MB DDR3, 256 bit
CD-író DVD író: NEC AD7201S, SATA , DVD-RW: 6x , DVD+RW: 8x
Ház: M-Tech PANO B33-61
Ez a gép viné rendesen a fent említett játékokat?
Mit kellene ki cserélni és mire?
Hello!
A memória(2x2GB) az jó csak ne 800Mhz-eset vegyél hanem vmennyivle nagyobbat, pl 1066MHz.
Sokkal gyorsabban fogja beolvasni a memóriádat, és gyorsabb is lesz a géped. a többi sztem jó :)
Bocs hogy nem írtam le, de most akkor le írom.
Ez a gép most 108.000 forint, 120.000-et szánok az új gépre.
"A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem írtam le, de most akkor le írom.
Ez a gép most 108.000 forint, 120.000-et szánok az új gépre."
Részletre vagy kp-ra vásárolod meg a gépet? Mert ha nem részletre, akkor jobban jársz ha webáruházból rendelsz. 100.000ft-ból ennél sokkal jobb gépet is össze lehet rakatni.
"A kérdező kommentje:
Részletre fogom venni, úgy 108 ezer forint."
Értem, igazából semmi gond nincs ezzel a konfiggal, leszámítva azt hogy a merevlemez lehetne valamivel nagyobb is. Főleg ha azt vesszük hogy nagyon kicsi az árkülönbség a 320-as és a 640GB-os merevlemezek között.
A memória az teljesen rendben van. Az NVIDIA Geforce 9600GT helyett inkább egy HD4850 1GB-os kártya lenne a jobb választás.
Köszi mindenkinek a választ!
Akkor a videókártyát a winchestert és a ramot kell le cserélnem másra és megy normálisan a Prototype, Gta 4...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!