Osszeomlik a gep es nem tudok mit csinalni, nem futtathatok egyszerre tobb programot mert megadja magat a gep. Mi lehet a gond? Videokartya vagy processzor hiba?
Egyik naprol a masikra azt vettem eszre hogy nem tudok jatszani mert elviselhetetlen laggom van a jatek alatt.(Airmech a jatek neve)Ez nem egy nagy gepigenyes jatek de nem tudom jatszani meg igy se.
A kozelmultban volt es van is meg gondom egy masik jatekkal (APB-reloaded), ez egy eleg nagy memoriaigenyes jatek de futnia kene normalisan lagg nelkul 4GB-rammal 20 megas nettel es egy jo minosegu videokartyaval...
Ennel a jateknal kezdodtek a gondok: A szamitogepen a Power lampa (sarga szinu) nem vilagit nem dolgozik a gep megall lefagy nem tudom hogy mit mondjak ra, mert ha varok kb. 20-30 masodpercet akkor ujra beindul de a jatekbol kidom mert a kapcsolat megszakad, de kozbe a netem nem megy el es arra is volt pelda hogy lefagy a gep de kozben hallom az embereket TeamSpeak3-an es meg beszelni is tudok veluk.
Most arra a szinten vagyok hogy egy gyengebb jateknal Pl. Counter Strike 1.6-nal ugy 101 re van beallitva ay fps maximalizallas de nekem most mar csak 70 es 20 kozott ugrall. A minap probaltam egy videot elinditani mikozben Cs.1.6-ozok (Steamos cs.1.6) es a mar nem megallt a gep hanem a gepernyo vekony csikokra felosztva es a lefagyott kep szineibol "valogatva" ad egy kepet amit persze lefotoztam, akit erdekel annak el tudom kuldeni.
A tulzott FPS eses es ingadozas szerintem proceszorra, de viszont az a kep amit lefagyaskor produkall az pedig videoraktya hibara utal. Valyon videokartya processzor vagy netalantan mindketto?
Hard Disk Sentinel-t lefuttattam nem talált hibát, de a kondíció csak 79%-os, a teljesítmény pedig kiváló 100%-os.
De nekem nem így tűnik hisz a fent felsoroltak közül még mindegyik probléma fennáll...
Igen, már folyamatban van az új vinyó.
Csak sok idő míg lejön Pestről :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!