Mi hibás a számítógépemben amiért az alábbi hibákat műveli?
Figyelt kérdés
Amikor játszok időnként lefagy.Egyes játékokban hibák is vannak.Például az autó félig beleolvad az aszfaltba,remegnek az emberek az átvezető animációkban vagy nem tölti be rendesen a tereptárgyakat.A Windowsban is érdekes jelenségek fordulnak elő.Melyik hardverelem lehet a hibás?2013. jún. 16. 15:51
2/8 A kérdező kommentje:
Csere vagy javítható?A táp miatt lehet?
2013. jún. 16. 17:59
3/8 anonim válasza:
Általában nem javítják, inkább cserélik.
Ha tudnál szerezni próbára egy erősebb videókártyát, meg kellene próbálni.
A táp is sok problémának lehet az okozója, azt is próbacserével kellene kiszűrni.
Mik azok a "Windowsban is érdekes jelenségek"?
5/8 A kérdező kommentje:
Még a memóriákra gondoltam de azok jónak tűnnek.
2013. jún. 16. 19:59
6/8 A kérdező kommentje:
Egy HD 7770-ről van szó.GTAIV és FArCRY3 illetve Just Cause alatt szokott lefagyni és képhibákat produkálni.Még csak ezekkel játszottam.A gépet egyébként tegnap vettem.
2013. jún. 16. 20:01
7/8 anonim válasza:
Hát ha tegnap vetted, sztem azonnal vidd vissza, hogy cseréljék ki. Nem tudom hány napos a kicserélős garancia, de sztem még ma vidd vissza.
8/8 A kérdező kommentje:
Már megtettem.Az alaplap romlott el.Ki is fogják cserélni.És a tápomról is kiderült,hogy nem valami jó.Kösz a segítséget.:)
2013. jún. 26. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!