Socket AM3 vagy AM3+?

"Asrock N68-VGS3 FX "
Jajj de te hát én írtam, hogy nékem ATX lapra van szükségem, hát ne hozzál már szégyent kisscsaládodra.

Bocs nem figyeltem.DE
Te mondod hogy ne hozzak szégyent rájuk...akkkkor te mit mondj a 10k-s lapodért?
Tiszta Money&Charm

Talán mondjuk a megbízhatóság miatt?
Mellesleg mire kéne a gép?

Hogy a kérdésednél maradjunk, az AM3+ az újabb szabvány, tehát egyértelmű hogy azt.
Visszafelé kezeli az AM3 tokozású procikat is, így lesz választék.
Én a helyedben nem görcsölnék azon, hogy ATX vagy uATX lapot vegyek, mert ezekre már minden periféria fel van integrálva.
Ha nálad ez szempont, akkor arra érdemes figyelni, hogy milyen TDP-ig támogatja a processzorokat?
Az ASUS M5A78L-M LE például csak 95W-ig, így 125W -os procikat már nem tudtam beletenni, hiába megy lefelé az áruk.
Én csak annyit tennék hozzá, h az egyik haverom vett egy akkoriban nagyonjónak számító új komplett pc-t 2év garanciával jól leárazva. Ahogy elmúlt a 2év úgy ment tönkre a noname táp,amit kicserélt. Majd kicsit később a noname alaplap is megmúlt...
Szak legalább legyen neve annak, amit venni akarsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!