Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xperia P-mhez vettem micro...

Xperia P-mhez vettem micro HDMI kábelt, de hiába kötöm össze a TVvel, nem történik semmi! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A tv csatornaválasztójával rákattintok a HDMI-re,de kiírja, hogy nem talál eszközt. Telefon sem reagál semmit. Próbáltam úgy,hogy kikapcsoltam a tv-t és a telefont is,összedugtam őket majd bekapcsoltam de ígyis semmi reakció. Mit tehetek?

2013. jún. 15. 15:04
 1/6 CspCsj ***** válasza:

KÉzikönyv 133. oldalát fusd át:

[link]

Írj, hogy így sikerült-e!

2013. jún. 17. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Nem sikerul,semmi reakcio sem a telefon sem a tv reszerol
2013. jún. 19. 13:19
 3/6 CspCsj ***** válasza:

Ha ki tudod próbálni ismerősnél másik TV-vel (esetleg boltban kiállítottal, az már be is van kapcsolva), ami nem teljesen ugyanolyan (hátha pont az a típus ami neked van nem "kompatibilis") és ott sincs eredmény akkor még a kábel is lehet hibás.

Egyébként mi a TV típusa?

2013. jún. 19. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:

az egyik tv technika a másik samsung, mindkettő lcd, közepes tv-k..

Egyik sem ismeri fel, meg semmi. Elfelejtettem elvinni ismerősömhöz a kábelt ahol van nagy tv és a laptopot gyakran rácsatlakoztatja :/

2013. júl. 16. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kábel nem jó. Gyárilag nem kaptál hozzá? Én kaptam, Media Markt-ban teszteltem egy Sony tv-vel, elsőre ment. Csatlakoztatáskor a kijelző elfordult a képe pedig ott volt a tv-n. A képminőséggel nem voltam megelégedve, nem tudom mi lehetett a hiba. Amint megjön a HDMI-DVI átalakítóm, kipróbálom itthon a Samsung monitoromon is.
2013. júl. 16. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Megjött az átalakítóm. A Sony telefonnal a Sony tv a Media Markt-ban nem egészen adott jó képet, itthon a Samsung monitorral tűéles.
2013. júl. 17. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!