Tablet képét ki akarom vezetni TV-re, de nincs rajta HDMI kimenet. Micro USB-n keresztül meg lehet oldani a kép átadását más eszközre?
USB-n nem lehet.
Egyébként szerintem sok értelme nincs rákötni a tévére, mert ugyanabban a felbontásban adja tök ugyanazt, amit a saját képernyőjén, úgyhogy ennyi erővel a sajátját is nézheted. Max akkor, ha többen akarjátok kényelmesen nézni vagy prezentációt csinálsz.
" de számomra ez logikusnak tűnik, hogy igen..."
Semmi logika nincs benne.
Szóval nem működik a dolog.
Szerencsétlen tablet ugyan honnan tudná hogy neki képinformációt kellene az USB portra küldene?
A HDMI és az USB köszönő viszonyban sincs egymással.
Sajnos rengeteg tudatlan van, mint pl. az előttem szólók.
Ha a tableted támogatja az MHL -t, akkor megoldható egy ilyen átalakítóval megoldható: [link]
Akkor az a legtisztább, hogy legyen rajta mini HDMI kimenet, ha ki akarom vezetni TV-re.
Ahol szeretném használni, ott egyébként nincs számítógép - csak azért, mert ez felmerült, mint lehetséges alternatíva.
Nem kizárt, h azon módszeremmel, amivel mp5 lejátszóm videóját ki tudtam vezetni tv-re (jack kimenetről a tv AV-jére, jack-RCA káblellel), egy tabletre is megoldható,
DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE JAVASLOM!
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!