Az AMD FX-6300 processzor mennyire jó játékra, és mennyire jó processzor?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 11:41
21/25 A kérdező kommentje:
De attól még jól fogja vinni, ugye?
2013. jún. 15. 17:29
22/25 anonim válasza:
Igen, szerintem nem lesz vele gondod :)
23/25 anonim válasza:
2.kommentelő te hány éves vagy 9? mert annyinak nézel ki mit akarsz az i3 procivval? egyedül a vidi kártya miatt veszik de szerintem sokkal jobban járnak az emerek ha inkább vesznek egy amd-s processzort + egy vidi kártyát és eggyet értek a 7-es kommentelővel!
24/25 anonim válasza:
Úristen még hogy az fx 6300 jobb az i5-nél hát akinek nincs ilyen processzore az ajánlom hogy szerezzen be egy ilyet mert az én véleményem szerint a legerősebb i5-szinjén van mert nekem ez fut a gépbe és ultrán megy minden játék Bf4 Bf3 Far cry 4 Crysis 3 Warthunder semmi akadás nincsen még a legnagyobb efektenél se 40-50 fps-el játszok minden játékot azt azért hozzá teszem hogy én egy GTX780 TI használok tehát a kártya is azért meg válaszolja hogy mit vigyen én csak ajánlani tudom nagyon!
25/25 Toki1973 válasza:
Még mindig jó proci ! 4GH re kell viszont húzni. Callof Duty Black Ops 3 viszi . Persze nem maxon .Be állittás kérdése nekem 100 FPS em van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!