Az AMD FX-6300 processzor mennyire jó játékra, és mennyire jó processzor?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ment a zöld kéz mindenkinek (kivéve kedves másodikat)!
Én is dobtam egy zöld kezet mindenkinek (kivéve 2.), mert én is ilyen procit tervezek venni.
Ha te is most állsz gép/proci vásárlás előtt, akkor leírom, hogy már november óta nézelődök minden hardver után, természetesen a 2. legfontosabb a proci, így arra is sok időt szántam:
Ár/érték arányban nincs jobb nála, ez teljesen biztos. Most kb. 28.000, az a proci, ami nem AMD, és jobb lenne nála, majdnem duplája (i5).... i7-et játékra felesleges venni, még az FX 8350 lenne ennél jobb, de játékra nem sokkal jobb, viszont árban az is ott van, hogy már utána azon kell gondolkodni, hogy a 8350-nél pár ezerrel drágább csak az i5... de hangsúlyozom, hogy csak játék szempontjából...
Szóval ha a földön akarsz maradni, és fontos az ár, akkor az fx-6300 kitűnő választás.
Mindenképpen vegyél hozzá hűtőt, csendesebb, hűvösebb tőle a proci, és utána könnyebben húzható, bár arra még egy ideig nem lesz szükséged.
Igen, a hűtő alap (szerintem Te írtál le egy tetszetős konfigot) még nekem. ;)
Hűtő: Cooler Master Hyper 412S
nem mégcsak 4 magot dehát ezt is így ugy ahogy
talán a jövöben majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!