Lehetséges, hogy azért akadnak ki a játékaim mert több C++ program is van a gépemen?
Tehát a sztori az , vettem egy új gépet (konfig : COOLER MASTER-GIGABYTE HD GAMER
Athlon™ II X3 450 3X3200Mhz Socket AM3+ 64BIT
FX4100 FX6100 FX8120 CPU támogatás
8192MB DUAL DDR3 RAM
1000GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
Radeon HD7770 1024MB DDR5 DVI/HDMI ,PCI-E
8 CH HD audió
10/100/1000 Lan, 6DB USB 2.0, 2db elõlapi USB és audio)
amin az első játékom a F.E.A.R. 2. volt, semmi gond nem volt, lazán futott rajta gond nélkül, aztán következett a DMC devil may cry legújabb része, az is ment rendesen, amikor egy részen kiakadt, csak mostanában vettem észre h több C++ is van a gépemen (2005, 2008,2010 - 64x, 86x )
a dmc-vel telepítette azthiszem az elsőt , és a DMC utána minden játékkal 2 dologtörtént : 1. ment, de ugyanígy valamikor random, v ponthogy mindig ugyanott , kiakadt és olyat is írt h "képernyőillesztő program nem működött de sikeresen helyre állt"(vmi ilyesmi) ilyenkor persze lerakott a tálcára és visszaugrott a játékba, de 1 után egyre sűrűbben történt.. a 2. eset pedig hogy duplaklikk játék ikonra..kurzor tölt, és semmi nem történik, keresgéltem fájlok közt és vmi .dll fájlokat is kért..szedtem le hozzájuk mindig kért újat de semmi nem működött..valaki azt is mondta h ez a .dll összefügghet rosszul telepített windowsal is.. bár nemhiszem h rosszul lenne telepítve (Windows 7 Ultimate-em van és eredeti)
tehát , valaki tudna segíteni ebben , hogy még is mi a tököm lehet a baja a gépemnek ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!