Ez normális? Pár hete vettem új notebookot. Sima netezés max filmnézés közben 50-66 fok között van a CPU. Ez normális? Tök új a gép. Packard bell easynote f6243-hc-845hg .
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá...a gép közepe tök meleg állandóan és a touchpad környéke...2013. jún. 14. 04:01
1/6 anonim válasza:
Ez elfogadható hőfok a mai CPU-knál, esetleg egy kicsit zavaró használat közben.
2/6 anonim válasza:
Nah meg a PB-nél ilyeneken ne akadj fenn! Örülj h működik!
3/6 anonim válasza:
A hőmérséklet elfogadható. Nem mindig szokás folyamatosan járatni kis terhelésnél a hűtőventilátort. Így gondolom, időnként jobban felpörög, majd áll. Ellenben az a kellemetlen átmelegedés nem túl jó. Használd hűtőpaddal. Olyannal, mely a notebook felé fújja a levegőt, nem pedig onnan szívja el.
4/6 A kérdező kommentje:
kb negyed órája megy a gép, de már hetven fokos majdnem :///
Én egyáltalán nem játszok a gépen, azért vettem mert koleszban szükségem van rá, tanuláshoz stb. Filmet nézek zenét töltök, olvasgatok a neten, ennyi...Erre a célra nem akartam méregdrága laptopot venni, 119be került.
Ha ennyire melegszik nemfog tönkremenni? és milyen hűtőpadot vegyek hozzá? Tudtok ajánlani? Amúgy köszi a válaszokat!
2013. jún. 14. 10:42
5/6 anonim válasza:
Mindenképp szilárd felületre tedd, például asztallap vayg rajztábla.
Hűtőpadnál két dolog fontos: ne névtelen hulladékot vegyél és a laptop felé fújja a levegőt. 3.000 Ft alatt ne nagyon vegyél, az jó eséllyel hulladék lesz. Sétálj be egy boltba és ezt mondd el, lehetőleg nem a szőke cicababa eladónak, hanem valakinek, aki tudja is, mire van szükséged.
6/6 levis56 válasza:
Mivel garanciális vidd be szervizbe ott mond el mi a baj majd kérj újrapasztázást a procira.Ki tudja mióta van összeszerelve a hűtőpaszta ki is száradhatott azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!