Mit gondoltok erről a gépházról?
Cooler Master Elite 431 Plus táp nélküli fekete ház
ez van MOST nekem és tudni szeretném mennyire "jó"
Harkonnen
Gratulálok...
Kérdező.
Nem rossz,de ennyit nem ér.
Kérdés neked mennyire felel meg a kábelmenedzsmentje,mennyi stabil,mennyire csendes benne a HDD,illetve milyen a szellőzése.
Heló!
Ennyi tartalomért sokallom az árát. 12000 körül rendben lenne
Nekem Raidmax Smilodonom van, az 23000 volt, viszont szereletőségben, szellőzésben kifogástalanul szuperál, immár 6 éve - és a ventik is mind jók, ráadásul a ledek fele is ég.
ez már megvan! és nem is azon az oldalon vettem csak véleményre voltam kíváncsi mert ha mennek majd bele az új cuccok pl.: hogyan fog szellőzni
mindenkinek megy egy zöld, az első meg takarodhat az oldalról.
Bocs, az utolsó sort elnéztem, vagyis inkább nem néztem.
Ha mindegyik ventielyet megtöltöd - vagy legalábbis legalább 4 megy majd benne, szerintem nagyon jól fog működni. Viszont nézd át, hogy nincsenek -e valahol indokolatlanul nagy lyukak a szellőzésnek, vagy olyan elyek, ahol nagyobb mennyiségű por meet be, ezek egy részét érdemes ventilátorszűrűvel lefedni, vagy valamivel eltakarni egy részüket. Én legalábbis ezt tettem, a hűtöttség nem változott, de sokkal kevesebb por megy be.
Egy köszönöm is elég lett volna!
Véleményt kértél, hát ez az én véleményem!
Ez meg egy tapló beszólás:
"az első meg takarodhat az oldalról."
Hi
igen ha olcsóbban kaptad meg jól jártál vele.
És persze ide is jött egy gyökér, aki ökörségeket mondd és utána kikéri magának...
Legalább akkor ne szavazd le azt aki normális választ adott te tajparaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!